Купи латексна боя Леко, регистрирай фискалния бон и спечели почивка за двама на о-в Тасос.

Какво по-хубаво от това да си починете подобаващо след ремонта и да съчетаете полезното с приятното. Леко ни дава невероятна възможност да се насладим на лятото и да посетим о-в Тасос, известен със спиращи дъха гледки и необятни плажове.

Наричан още Зеленият остров -Тасос е истинско местенце от рая, носи традиционния дух на южната ни съседка и определено ще остави трайни следи във вашето съзнание и ще ви накара да усещате пясъка под пръстите дълго след като го напуснете.

Освен това няма нужда да мислим как да охладим плажните си напитки, тъй като можем да спечелим и 50 бр. електрически хладилни чанти, които са подходящи както за море, така и за планина.

А плажната кърпа е завършващият детайл, за да не ни липсва нищо за перфектното лятно настроение. От Леко са осигурили 100 бр. кърпи за късметлиите, регистрирали касовите си бележки.

Какъв е вашият план за идеалната почивка? Ако още не сте приключили с ремонта и морето все още не се вижда на хоризонта, имаме лъч светлина.

Купи боя/и за стени и тавани Леко* на минимална стойност 11 лв. с ДДС в периода 27.05.19 – 31.07.19, регистрирай кода от фискалния бон на spechelileko.bg. Играй за 1 почивка за двама на о-в Тасос, 50 хладилни чанти и 100 плажни кърпи Леко.

Още от създаването си Леко се грижи за производството на богата гама от интериорни и екстериорни продукти, сред които лесно ще откриете точното решение за вашия дом.

*В промоцията участват: Леко със сребърни йони, Леко за влажни помещения, Леко Интерин, Леко Цветен Интерин, Леко  Фасаген Ултра.

Запази фискалния бон до края на играта! Виж пълните правила на www.spechelileko.bg

Успех на всички участващи!